Τα τελευταία σχόλια στο paranormap.netΑπαγορεύεται να σκέφτεσαι με τον δικό σου νου.

 

Απαγορεύεται να διαφωνείς με τους λακέδες της εξουσίας.

 

Εχουν λυσσάξει με τα δικαιώματα περί ελευθερίας του λόγου αλλά τους πιάνει μουγκαμάρα και τρόμος περί της ελευθερίας του αντίλογου. Πρέπει όλοι να λέμε «ναι κύριε» να συμφωνούμε και να υποστηρίζουμε το εξουσιαστικό αφήγημα. Η ανθρωπόμαζα δεν γνωρίζει πως δεν έχει απολύτως κανένα «δικαίωμα» παρά μονάχα προνόμια από την εξουσία και τα οποία προνόμια της τα αφαιρούν όποτε κάνουν κέφι με οποιαδήποτε γελοία δικαιολογία. Προνόμια που σου δίνει ο Αφέντης σου όποτε αυτός κρίνει απαραίτητο, έχεις βλακάκο και απολύτως κανένα δικαίωμα. Είναι σαν να λέμε πως τα πιόνια στο σκάκι έχουν δικαιώματα. Τα χαρτιά στην τράπουλα και τα ζάρια στο καζίνο πόσα δικαιώματα πιστεύεις ότι έχουν; Ε, άλλα τόσα έχεις κι εσύ.

 

Αν μάλιστα πιστεύεις, -γιατί ο φόβος θανάτου δεν σου επιτρέπει να γνωρίζεις- αυτά που σου λένε οι διανοητικές πόρνες των μέσων μαζικής εξαπάτησης και οι ειδικοί πεϊπερολόγοι, τα καλοπληρωμένα κολ γκερλ του επιστημονικού συστήματος της «Mystery Babylon» ε, τότε, μπράβο σου, είσαι άξιος για τον τίτλο «μαϊμού της ουτοπίας» που εύστοχα προσάπτουν στην ανθρωπότητα οι Επικυρίαρχοι της κι ο Κύριος κι Αφέντης σου.

 

Ετσι λοιπόν μαϊμουδάκι διάβασε το έγραψε στο προφίλ του ο καρδιολόγος Φαίδων Βοβολης / Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, κι έπεσαν να τον κανιβαλίσουν τα διανοητικά πορνίδια του 0,60 λεπτά του ευρώ. Ο καθηγητής δεν λέγει τίποτε περισσότερο από ό,τι λέμε μεταξύ μας εδώ και καιρό. Επεσαν να τον φάνε οι σαλαμάνδρες, τι ότι δεν έχει δίπλωμα γιατρού είπαν, τι ότι είναι τρελός, τι ότι πρέπει να τον συλλάβουν, να τον κάψουν και να τον ανασκολοπίσουν … όλη η σαπίλα του βδελυρού σαρκίου τους ξέσπασε πάνω στον διαπρεπή επιστήμονα που τόλμησε να μην συμφωνήσει ασκαρδαμυκτί με τις σαλαμάνδρες.

 

Το κόλπο που έστησαν είναι αριστοτεχνικό, αφού απευθύνεται σε λαό που θεωρεί τιμητική την λέξη «ποίμνιο».

 

Δεν βγαίνουν τα νούμερα λεβεντομαλάκα μου, που δίνει το αφήγημα, εκτός κι αν είσαι νούμερο αντί για μηδενικό.

 

Και να θέλεις να τους πιστέψεις δεν μπορείς, δεν σε αφήνουν οι ανακολουθίες αυτών που λένε και κάνουν. Φυσικά εδώ στην Ελλάδα, τον τελευταίο τροχό του παγκόσμιου ζουρνά, κάνουν ό,τι τους λένε, δεν έχουν κανέναν έλεγχο στο τι θα κάνουν ή δεν θα κάνουν, αλλού παίρνονται οι αποφάσεις κι εδωνά εφαρμόζονται όπως σε κάθε πτωχευμένη παγκόσμια υποεπαρχία. Μην κοιτάς τι λένε οι μαριονέτες στα μέσα μαζικής προπαγάνδας, απλώς μιμιδίζουν το εξουσιαστικό παγκοσμιοποιημένο αφήγημα. Θέλουν υπάκουα προβατάκια, φοβισμένα μέχρις θανάτου που θα κάνουν αναντίρρητα ότι τους λένε. Είναι ευτύχημα πως στην χώρα του πολυμήχανου Οδυσσέα, δεν μπορούν να περάσουν την υπακοή, όσο βρώμικη δουλειά κι αν έχει κάνει η χριστιανική πανούκλα που θέρισε τα Ελληνόφωνα ποίμνια της. Την πολεμική Ψυχή του Ηρακλή και την Θεϊκή Πανουργία του Οδυσσέα είναι ανίκανοι να την διαβρώσουν. Και θα την βρουν μπροστά τους ή μπορεί και να την βρήκαν ήδη …

 

Στην Νέα Τάξη Πραγμάτων τα πράγματα είναι οι ανθρωπότητα.

 

—————-

 

Διαφωνώ με τον περιορισμό.

 

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά.

 

Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα. Σας λένε για ‘εκθετική αύξηση’.  Μα ιατρικώς ΠΑΝΤΑ σε μια ίωση υπάρχει εκθετική αύξηση. Φυσιολογικό.

 

Τον Φεβρουάριο τα κρούσματα γρίπης ήταν πάνω από 300.000 στην Ελλάδα και οι προκαλούμενοι θάνατοι πολύ περισσότεροι από τώρα. Αλλά δεν σας είπαν κάτι. Και κάθε χρόνο τέτοια περίπου νούμερα υπάρχουν. Στην Ιταλία τα θύματα το 2018 με μια επιδημία γρίπης ήταν περί τα 25.000! Δεν έγινε τίποτα. Ο πρόεδρος του ΠΟΥ προ μηνός είπε πως ετησίως έχουμε 60.000 νεκρούς από την γρίπη. Οι τεθνηκότες αυτοί είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία άνθρωποι με χρόνια νοσήματα.

 

Πάντα ως ιατρική κοινότητα προσπαθούμε ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να τους προστατεύσουμε. ΠΑΝΤΑ. Με σχετική απομόνωση. Τώρα ξαφνικά τους θυμήθηκαν και αιτιώνται πως έχουμε γονείς, παππούδες ως οικογένεια; Προσβλητικό. Εμείς ΠΑΝΤΑ τους προστατεύουμε. Διάλεξαν πειθήνιο όργανο, ως εκ χαρακτήρα -αν και τον ΣΥΜΠΑΘΩ ως άνθρωπο- λοιμωξιολόγο, υπάκουο στο σύστημα, για να τα περάσουν στον κόσμο όλα αυτά. Είτε με την λογική, είτε με το συναίσθημα. Ο ίδιος έλεγε εντελώς ΑΛΛΑ προ 2 μηνών!

 

Θα μου πείτε, η διαφορά είναι πως δεν έχουμε το εμβόλιο για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους. Το εμβόλιο… ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…

 

Ο ένας λόγος που γίνονται όλα. Και μετά φυσικά θα σας πούνε «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ» το εμβόλιο για να μην γίνουν τα περσινά ! Θυμάστε την Ιταλία, θα σας λένε.

 

ΟΧΙ, υποχρεωτικό εμβόλιο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ.

 

Ας το περάσουν από όσους νόμους θέλουν.

 

Έχουν πείσει μέσω της πλύσης εγκεφάλου των ΜΜΕ τον κόσμο και καταφέρονται ενάντια σ αυτούς τους λίγους, κακούς, ανεύθυνους συμπολίτες μας… Σταθείτε κοντά και σ’ αυτούς που φοβούνται και σ’ εκείνους που δεν φοβούνται! Μην διχάζεστε. Οκ νέα ίωση, οκ να προστατευθούν όπως ΠΑΝΤΑ οι ευπαθείς, οκ ας είμαστε προσεκτικοί, μα όχι όλο αυτό! Είχαν προετοιμάσει σαφέστατα τον εγκλεισμό και τον προετοίμαζαν με κλιμάκωση τις τελευταίες μέρες. Το γνωρίζαμε! Ξαφνικά κάποιοι απείθαρχοι που έβγαιναν έξω… κάποιοι που περνούσαν τα διόδια, κάποιοι που πήγαιναν εκκλησίες, θάλασσα, πικ νικ, την ΩΡΑ που εμείς βλέπαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ! Το ξέραμε για τον εγκλεισμό εδώ και 10 μέρες! Ότι κι αν γινόταν…

 

ΕΛΕΓΧΟΥΝ το μυαλό σας μέσω ΜΜΕ.

 

Είναι και τεστ πειθαρχίας.

 

ΜΗΝ τους αφήνετε.

 

Έχουν βάλει αναμεταδότες πολλούς (και συναδέλφους μου) να σας τρομοκρατούν. Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας, απλά γελάνε μ’ όλα αυτά! Δεν μιλάμε για θεωρίες συνομωσίας εδώ, αλλά για το ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν! Οι αναλύσεις που διαβάζετε είναι αστείες. Στατιστική γίνεται στην ιατρική ΜΟΝΟΝ σε ετήσια βάση! Και φυσικά μπήκαν αυτόβουλα εκατομμύρια άνθρωποι -που ΔΕΝ τους αδικώ, λόγω φόβου και άγνοιας- να γίνουν φανατικοί υπέρμαχοι των θέσεων αυτών.

 

Είδατε κάτι περίεργο να συμβαίνει τριγύρω σας ιατρικώς; (εκτός από τον φόβο). Είδατε φερ’ ειπείν το χάλι το προ 2 μηνών με τα σχολεία τα μισά άδεια από την γρίπη; Σας έπεισαν με τις φράσεις, μεταδοτικότητα, περίεργος ιός; Γελοιοποίησαν τον κόσμο, βάζοντάς του μάσκες και γάντια στο άσχετο, για να μην κολλήσουν τον ‘φονικό ιό’ !!! Ξεπούλησαν τα αντισηπτικά και τα σαπούνια.

 

Εκθετική αύξηση… 500 κρούσματα, που θα γίνουν και 5000! Έλα…

 

Τώρα με αυτά που γράφω τι απομένει; Θα με ξαναπάρετε τηλ, οι γνωστοί να μην μιλώ στον κόσμο; Ο εισαγγελέας θα κινηθεί αυτόνομα όπως είπατε; Δεν υποκινώ κανέναν, έχουμε λάβει αυτή την απόφαση ως κράτος, ας την ακολουθήσουμε. Απλά διαφωνώ με τον περιορισμό.

 

Ναι υπάρχει ίωση. Είναι δυσανάλογα τα μέτρα όμως.

 

Ας πιστέψει λοιπόν ο κόσμος όποιον νομίζει. Έχετε τα ΜΜΕ. Αν τα είχαμε οι άλλοι, θα ήταν αλλιώς. Θα διαλύσουν το σύμπαν, την οικονομία, τα πάντα για το τίποτα! Για το καλό σου…

 

Φυσικά και δεν φταίει αποκλειστικά η Ελληνική κυβέρνηση .Είναι θέμα παγκοσμιοποίησης.

 

Κλείστε τους μέσα.

 

Δείξτε εικόνα.

 

Φοβίστε.

 

Μοιράστε φόβο θανάτου!

 

Ξάφνου όλα θα τελειώσουν και θα πουλήσουν την Μεγάλη Λύση.

 

Εμβόλιο…

 

Σκοτώνονται ανά την υφήλιο για την κυριαρχία.

 

Προσωπικά εγώ θα είμαι ΕΔΩ. Όσο περνά από το χέρι μου θα λέω στον κόσμο την ΑΛΗΘΕΙΑ που πιστεύω. Θα φροντίζω τους ασθενείς μόνιμα. Θα ασχολούμαι με τις καρδιές των ανθρώπων, αλλά και με το πνεύμα και την ψυχή τους. Δεν θα ρισκάραμε και ΔΕΝ θα παίζαμε με τους συνανθρώπους μας ΠΟΤΕ! Έλληνες, να παραμείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Μόνον αυτό λέω.

 

@Φαίδων Βοβολης / Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Ιδιοκτήτης ιατρείου στην εταιρεία Καρδιολογικό Κηφισιάς, Dott. Fedon Vovolis

 

***

 

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.

Από το πρωί δέχομαι «συστάσεις». Ασφαλώς ενόχλησε το άρθρο.

Ο κος Χαρδαλιάς στις 6 είπε πως «κύκλοι -εγώ δλδ- κάνουν μικροπολιτική για κάποια likes.Έτσι σκέφτεται ο κος Χαρδαλιάς. Ως και η Ιατρική σχολή έβγαλε ανακοίνωση. Επίτηδες δεν διάβασα τα εκατοντάδες μνμ διαπληκτισμού μέσα στο ποστ. Δεν ήθελα να απαντήσω. Δεν ήθελα να διχάσω. Θέλω ήρεμο τον κόσμο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ηταν συγκινητικότατη η προσέγγισή σας. Μου τηλεφώνησαν από παντού. Στα 2100 που έστειλε ο κόσμος το 95% ήταν θετικές προσεγγίσεις. Αυτό ακριβώς τους ενόχλησε, 2000 κοινοποιήσεις σε 13 ώρες.

Να μην φοβάστε.

Ευχαριστώ πολύ!

https://terrapapers.com/apagoreyetai-na-milas/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Από mail που μου στάλθηκε από τον Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης :

https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%cf%89%cf%8b%cf%83%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1/

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Ρε πως αλλάζουν οι καιροί ε Άδωνι; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Έχει πει και άλλα στην Ελεύθερη Ώρα 24/9/2010 σελ. 2 :"Η Ελλάς είναι Χριστιανική χώρα. Οι μουσουλμάνοι κατά πλειοψηφία ήρθαν στη χώρα μας παράνομα, κατά συνέπεια η υποχρέωσή μας να σεβόμαστε το δικαίωμά τους στο να ασκουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα πρέπει να γίνει με τρόπο που δεν αλλοιώνει τον Χριστιανικό χαρακτήρα της χώρας. Όταν η Ελβετία απαγορεύει τους μιναρέδες και τα τζαμιά, το να τα επιτρέπουμε στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια! Επί της ουσίας και οι οκτώ συνυποψήφιοι περιφερειέρχες υποστρίζουν την ανέγερση του μεγάλου ισλαμικού τζαμιού στο Βοτανικό, ενώ εγώ όχι. Δεν θέλω να γίνει τζαμί στο Βοτανικό.

Όσον αφορά την παραφιλολογία ότι δήθεν εγώ θα επέτρεπα να κτιστούν πολλά μικρά τζαμιά είναι απολύτως αναληθής. Η λύση είναι η νομιμοποίηση ορισμένων και πολύ λίγων από τους 75 παράνομους χώρους λατρείας στην Αττική, κυρίως αυτών που πληρούν τους κανόνες ασφαλείας χωρίς την ανέγερση μιναρέδων".

 

Τα θυμάσαι αυτά Γεωργιάδη;

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Τα ίδια και ο Γκόρντον Μπράουν

https://economytoday.sigmalive.com/oikonomia/kosmos/19800_pagkosmia-kyvernisi-eisigeitai-o-gkornton-mpraoyn

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Υπήρχε και τέταρτος νεκρός στα Ίμια; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Και η απάντηση του ΓΕΣ για το τι συνέβη σε ερώτηση του τότε βουλευτη του ΛΑΟΣ Κυρίακου Βελόπουλου :

https://www.scribd.com/document/452925987/karagaitanis

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Βρέθηκε ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου στη Βεργίνα; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Και εδώ τα ίδια και περισσότερα :

https://www.voria.gr/article/arveler-xipniste-echoume-ton-mega-alexandro-thammeno-sti-vergina

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap

 


Στην αναφορά Το χωριό των υπερφυσικών φαινομένων στη Νάξο Ο χρήστης Aragorn είπε:

Δείτε περισσότερα εδώ :

https://www.archaiologia.gr/wp-content/uploads/2011/07/80-1.pdf

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Βρέθηκε ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου στη Βεργίνα; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Δείτε περισσότερα εδώ :

https://www.archaiologia.gr/wp-content/uploads/2011/07/75-20.pdf

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap

 


Να, κάτι τέτοια βγαίνουν και αρχίζουν οι προβληματισμοί με του Ε :

Ο διάσημος Ιταλός εφευρέτης Γουλιέλμο Μαρκόνι, γνωστός ως “πατέρας της εκπομπής ραδιοκυμάτων σε μεγάλη απόσταση” και γερουσιαστής στη χώρα του, δημοσίευσε στις αγγλικές εφημερίδες νέα συμπληρωματική επιστολή σχετικά με το ζήτημα του μυστηριώδους ραδιογραφήματος από το Διάστημα, που είχε λάβει κατά τη διάρκεια πειραμάτων του.

Ο Μαρκόνι τόνιζε στην επιστολή του αυτή, τον Ιανουάριο του 1920, ότι στο ραδιογράφημα αυτό, το οποίο έλαβαν πολλοί ισχυροί ασυρματικοί σταθμοί της Γης, τεράστια εντύπωση προξενούσε η επίμονη επανάληψη του στοιχείου Ε από το Αλφάβητο του Κώδικα Μορς.

Ο Ιταλός εφευρέτης εξηγούσε ότι δεν είχε κατορθώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή να επιβεβαιώσει επιστημονικά την προέλευση των παράξενων αυτών σημάτων. Δεν είχε καταστεί ακόμη δυνατόν να εξακριβωθεί μήπως τυχόν επρόκειτο περί συμπτωματικής διατάραξης των σημάτων, εξαιτίας ηλιακών φαινομένων.

Περαιτέρω, ο Μαρκόνι φαινόταν να αποκρούει τελείως την ιδέα ότι το μήνυμα προερχόταν από κάποιον γήινο πομπό, ενώ τουναντίον δήλωνε πεπεισμένος ότι είχε καταφτάσει από κάποιον άλλο πλανήτη.

Το μυστηριώδες ραδιογράφημα από το Διάστημα, με το επαναλαμβανόμενο Ε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γουλιέλμο Μαρκόνι, ήταν πιθανότερο να είχε προέλθει από τον πλανήτη Άρη, ο οποίος είναι και ο πλησιέστερος προς τη Γη πλανήτης.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ”, στις 19/01/1920…

https://strangepress.gr/2020/01/13/to-mystiriodes-radiografima-apo-to-diastima-me-to-epanalambanomeno-e/

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Δείτε και εδώ :

https://www.triklopodia.gr/νεοι-διωγμοι-και-φυλακισεισ-απο-τουσ-α/

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Επιθέσεις μαύρης μαγείας Ο χρήστης jill είπε:

Καλημέρα σας... εδω και 1 χρονο περίπου έχω ανοίξει ένα καφέ με την μητέρα μου και την αδελφή και κατά καιρούς βρίσκουμε περίεργα πραγματα... με αφορμή κάτι που θέλαμε να φυτέψουμε, σκάβοντας βρήκαμε ακομα πιο περίεργα πραγματα και εξω από το κατάστημα μας, και αργοτερα σπιτι μας όταν πονηρευτήκαμε να ψάξουμε κι εκεί.. έχουμε πατώσει τόσο οικονομικά, όσο και από θέματα υγείας.. σας παρακαλω, πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον ιερέα;; Μου είπαν ότι χρειαζομαι κάποιον που κάνει εξορκισμούς και ξέρει πως να με βοηθησει.. όποιον κι αν έχω πάρει, μου λέει να διαβαζω προσευχές και να ρίχνω αγιασμό.. τα κάνουμε εδω και 1 χρονο αυτά.. δεν ξερω τι αλλο να κανω.. είμαι πραγματικά απελπισμένη..


Καλημέρα σας... εδω και 1 χρονο περίπου έχω ανοίξει ένα καφέ με την μητέρα μου και την αδελφή και κατά καιρούς βρίσκουμε περίεργα πραγματα... με αφορμή κάτι που θέλαμε να φυτέψουμε, σκάβοντας βρήκαμε ακομα πιο περίεργα πραγματα και εξω από το κατάστημα μας, και αργοτερα σπιτι μας όταν πονηρευτήκαμε να ψάξουμε κι εκεί.. έχουμε πατώσει τόσο οικονομικά, όσο και από θέματα υγείας.. σας παρακαλω, πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον ιερέα;; Μου είπαν ότι χρειαζομαι κάποιον που κάνει εξορκισμούς και ξέρει πως να με βοηθησει.. όποιον κι αν έχω πάρει, μου λέει να διαβαζω προσευχές και να ρίχνω αγιασμό.. τα κάνουμε εδω και 1 χρονο αυτά.. δεν ξερω τι αλλο να κανω.. είμαι πραγματικά απελπισμένη..


Στην αναφορά Βρικόλακας ή κάτι άλλο; Ο χρήστης Aragorn είπε:

Περισσότερα :

Τον Απρίλιο του 1895, το Μαντούδι Ευβοίας μαστιζόταν από τη νόσο της ιλαράς. Στην αρχή χαρακτηρίστηκε ήπια, καθώς όλοι όσοι είχαν νοσήσει, θεραπεύθηκαν εντελώς.

Αλλά δέκα μέρες μετά, η νόσος προσέλαβε επικίνδυνα χαρακτηριστικά και οι προσβληθέντες, με εξαίρεση λίγων, έχασαν τη ζωή τους.

Η αμάθεια και η δεισιδαιμονία των χωρικών, όμως, απέδωσε τον μεγάλο αριθμό των θανόντων σε μια δύστυχη γυναίκα, η οποία είχε πεθάνει δύο μήνες νωρίτερα.

Οι κάτοικοι, λοιπόν, του Μαντουδίου θεωρούσαν πως η γυναίκα αυτή, μετά τον θάνατό της, είχε μετατραπεί σε χαιρέκακο και εκδικητικό βρυκόλακα, που είχε βαλθεί να ξεπαστρέψει όλους τους συγγενείς της.

Εξαιτίας αυτών των έντονων διαδόσεων ανάμεσα στα μέλη της κλειστής ευβοϊκής κοινότητας, οι χωρικοί, εύπιστοι και πεπεισμένοι πια, έλαβαν τη σκληρή απόφαση, εάν δε μειωνόταν επιτέλους ο αριθμός των νεκρών από την ιλαρά, να ξεθάψουν τη σορό της γυναίκας και να την κατακάψουν.

Ισχυρίζονταν πως ο βρυκόλακας έπαιρνε διάφορες μορφές για να τους τρομοκρατήσει. Άλλοι έλεγαν ότι είχε εμφανιστεί ενώπιόν τους ως δυνατή φωτιά, στην αδελφή της νεκρής είχε παρουσιαστεί ως άσχημος βάτραχος και στο νεκροταφείο του χωριού, ως κουνάβι, που έτρωγε το λαδάκι των πεθαμένων.

Ο χαιρέκακος βρυκόλακας του Μαντουδίου είχε εξαπολύσει τον απόλυτο τρόμο, ειδικά όσο οι νεκροί από την ιλαρά αυξάνονταν. Έτσι, ο Αστυνομικός Σταθμάρχης διέταξε να φρουρείται διαρκώς ο τάφος της άτυχης γυναίκας, ώστε να μη βεβηλωθεί από τους δεισιδαίμονες χωρικούς.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΚΑΙΡΟΙ”, στις 01/04/1895…

https://strangepress.gr/2019/12/15/o-xairekakos-brykolakas-tou-mantoudiou-eyboias-to-1895/

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Και όχι μόνο ο Ορφέας. Ο Αργοναύτης Αγκαίος γνώριζε τους κινήσεις των άστρων και των πλανητών και με την βοήθεια αυτών ζητούσε να μάθει τα παρόντα και τα μέλλοντα για τους ανθρώπους.

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Η Μητρόπολη Λαγκαδά διαψεύδει ότι ο Νίκος Χορταρέας είναι ιερέας της

 

https://www.pronews.gr/thriskeia/809413_i-mitropoli-lagkada-diapseydei-oti-o-nikos-hortareas-einai-iereas-tis-vinteo-foto

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Παράξενα φαινόμενα στη Κουνουπίτσα Ο χρήστης Aragorn είπε:

Περισσότερα :

Ένα πραγματικά ενδιαφέρον χρονικό για το γεγονός αυτό το οποίο όπως θα δείτε μοιάζει με αντίστοιχα Αθηναϊκά και μπορεί να έχε κα άλλες προεκτάσεις , βρίσκουμε στο βιβλιαράκι του Α.Δ. Δελημπάση "Η Αγία Βαρβάρα : Βίος - Μαρτύριον - Λείψανα - Χαιρετισμοί", το οποίο μου χάρισαν οι πολύ ευγενικοί κάτοικοι της Κουνουίτσας.

"Το φθινόπωρο του έτους 1917, η Κουνουπίτσα ταράχτηκε από παράδοξο φαινόμενο. Τη νύχτα και γύρω στις έντεκα, ακουγόταν στο χωριό τρομακτική φωνή. Οι κάτοικοι υποπτεύθηκαν ότι κάποιος κακοήθης τρομοκρατεί το χωριό. Και για να τον συλλάβουν τον κακοποιό, μια νύχτα παραφύλαξαν σε όλα του τα σημεία. Η φωνή ακούστηκε, όπως συνήθως, αλλά δεν εντοπιζόταν. Αυτοί που φύλαξαν δεξιά του χωριού έλεγαν ότι την άκουσαν από αριστερά. Αυτοί που βρίσκονταν αριστερά ισχυρίζονταν πως ήρθε από δεξιά. Από αυτό αντλήφθηκαν ότι πρόκειται για ανώτερη δύναμη.

Επιπλέον με το επερχόμενο σκοτάδι της νύχτας, πολλοί κάτοικοι έβλεπαν άλλο παράδοξο. Στην πάνω από το χωριό ανηφορική τοποθεσία, κατά το Ναό του Αγίου Ιωάννου, φαινόταν φως, κινούμενο προς τον εκεί χείμαρρο όπου και χανόταν".

Μενέλαος Τσικλίδης, Αττική η Μαγική Γη, εκδόσεις Aldebaran, σελ. 199-200

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Πύργος των Ανέμων(Αέρηδες) Ο χρήστης Aragorn είπε:

Λέει ο Εβλιά Τσελεμπή στο έργο του "Ταξίδι στην Ελλάδα", σελ. 183 : "Στην κορυφή του θόλου υπάρχει μια λεπτή σιδερένια στήλη. Λένε πως στην εποχή των αρχαίων, τοποθρτούσαν εκεί ένα μαγικό καθρέφτη, όμοιο με τον μαγικό καθρέφτη του Ισκαντέρ. Αυτός, είχε την ιδιότητα να
κατοπτρίζει τους στρατούς των εχθρών της πόλης, να αντανακλάει τις κινήσεις τους και να προδίδει τη δύναμή τους σε αξιωματικούς και οπλίτες. Τη στήλη την είδα και εγώ να στέκεται στη θέση της. Μόνο που μετά από τόσους αιώνες δεν υπάρχει πια ο καθρέφτης".

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Τα ζώα - στοιχειά Ο χρήστης Aragorn είπε:

Ολόκληρη η αναφορά βιβλίο του Γεωργίου Χατζησωτηρίου με τίτλο Τα λαογραφικά της Μεσογαίας Αττικής, 1980 :

Στο ίδιο βιβλίο, ο Γ. Χατζησωτηρίου μας ξεναγεί και σε άλλες, ονομαστές για την παραδοξότητά τους τoποθεσ(ες των Μεσογείων: Στα Σπάτα: Στο πεύκο του Νιαστή, μέχρι την εκκλησιά του Αγίου Κωνσταντίνου, στα ανατολικά των Σπάτων. Στην περιοχή αυτή και ιδίως στον κεντρικό δρόμο εμφανίζονταν, παλαιότερα, διάφορα ζώα που άλλαζαν μορφή. Δηλαδή έβγαινε π.χ. ένας σκαντζόχοιρος που μεταμορφωνόταν σε μαύρο κόκορα, ο κόκορας ύστερα σε σκυλί, το σκυλί σε κριάρι, το κριάρι σε βόδι. Τις μεταβολές αυτές τις είχαν δει πολλοί Σπαταναίοι. Μερικοί μάλιστα είχαν αποπειραθεί να σκοτώσουν αυτά τα ζώα, με το ντουφέκι τους. Τότε όμως το ζώο γινόταν φωτιά και σηκωνόταν ψηλά, σαν ανεμοστρόβιλος, μέχρι να χαθεί. Άλλα σημεία των Σπάτων όπου έβγαιναν αγερικά: Γιαλού, Μπούρα, το πηγάδι του Αποσπόρη, Βουρβάς, η λίμνη της Αλυκής. Στο Μαρκόπουλο: Τα περισσότερα φαντάσματα έβγαιναν στην περιοχή γύρω από τη Νησίζα, στο τρίγωνο παλιός δρόμος Μαρκόπουλου -υποσταθμός Δ.Ε.Η.- κοιμητήρι του χωριού. Εκεί, τα πιο πολλά από τα ξωτικά έμοιαζαν άλλοτε σα μαύρα αρνιά, άλλοτε σα μαύρα σκυλιά, άλλοτε σα μαύρα αλογάκια.

Μενέλαος Τσικλίδης, Αττική η Μαγική Γη, εκδόσεις Aldebaran, σελ. 104

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Ο παράξενος Υμηττός Ο χρήστης Aragorn είπε:

Σύμφωνα με τον ερευνητή Μάκη Ποδότα, δεν είναι σπήλαιο αλλά σπηλαιοβάραθρο που βρίσκεται κάπου στην περιοχή της κεραίας του ΟΤΕ

Μενέλαος Τσικλίδης, Αττική η Μαγική Γη, εκδόσεις Aldebaran, σελ. 92

 

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Στην αναφορά Γυναίκα-πουλί Ο χρήστης Aragorn είπε:

Έχουμε και μια σύγχρονη αναφορά για την ύπαρξη και τη δράση του πλάσματος. Ήταν πριν από μερικά χρόνια όταν ένας γνωστός του Ιωάννη Ιωάννου του μίλησε για τη συνάντηση που είχε με το παράδοξο αυτό πλάσμα. Συγκεκριμένα είχε ανέβει στον Υμηττό για κυνήγι ή επειδή διατηρούσε εκεί στάνες με ζώα ( ο κ.Ιωάννου δεν θυμάται ακριβώς αυτό το σημείο αλλά δεν έχει σημασία) όταν συνάντησε τη Γυναίκα-Πουλί, η οποία όπως του είπε, του επιτέθηκε!

Μενέλαος Τσικλίδης, Αττική η Μαγική Γη, εκδόσεις Aldebaran, σελ. 81-82

Βρείτε μας και εδώ : https://twitter.com/Paranormap


Login

Η εγγραφή ενός νέου χρήστη στην ιστοσελιδα μας είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρει την δυνατότητα καταχώρισης αναφοράς.
Μπορείτε και έσεις να καταχωρίσετε κάποιο "παράξενο" φαινόμενο που έχετε δεί ή έχετε ακούσει.