Ένα πολύ περίεργο όσο και σκοτεινό κουβάρι μυστηρίου ξετυλίγεται μέσα από τα στοιχεία που αφορούν το θέμα του συγκεκριμένου αυτού άρθρου το οποίο επικεντρώνεται στην μορφή της θεάς, μάγισσας, γυναίκας, δαίμονα Μέδουσας.
Τι ακριβώς συμβαίνει με την συγκεκριμένη οντότητα ?
Γιατί δυστυχώς όχι μόνο έχουν κυριολεκτικά σβήσει από την ιστορία τα γεγονότα που αφορούν την ύπαρξη της δίνοντας μας χαλκευμένες πληροφορίες σχετικά με την δράση της για να μην πιάσω το θέμα της φιλοσοφίας και μυθοπλασίας που καί εγώ προσωπικά σε παλιότερες εποχές ως μαθητής της αείμνηστης ακαδημαϊκού Ελένης Αλτάνη κατάπινα με την σέσουλα μέσα από τα βιβλία της και τα σεμινάρια στην Άλως για να ανακαλύψω στην συνέχεια πως όλα αυτά στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένα από μασονικές στοές και στερούνται αληθινής βάσης γεγονός που με οδήγησε στην απομάκρυνση από την Ελένη Αλτάνη και απομυθοποίηση του όλου έργου της ως ψευδεπίγραφο καθώς ουσιαστικά η αλήθεια είναι αλλού και όπως διαπιστώνεται δεν θέλουν να γίνει γνωστή στους ανθρώπους γενικά.
Η αρχή του νήματος για το θέμα μας βρίσκεται στο αρχαίο τελετουργικό λυχνάρι του Διονύσου που βλέπουμε εδώ:
https://www.enikos.gr/.../ekpliktoi-oi.../2138457/...
Η λυχνία κατασκευάστηκε γύρω στο 480 π.Χ., και δείχνει ολοκάθαρα ένα θίασο μυστών αποτελούμενο από γυμνούς άντρες που εναλλάσσονται με γυναίκες που φορούν χιτώνες και πέπλα και όλοι αυτοί στρέφονται προς το κέντρο του δίσκου που εκεί βλέπουμε μια μορφή που θυμίζει έντονα την μορφή της Μέδουσας αλλά στην πραγματικότητα είναι ο θεός Διόνυσος με την χαρακτηριστική μορφή του θεού Σίβα και τα χαρακτηριστικά δόντια βρυκόλακα.
Η ερμηνεία του όλου θέματος βρίσκεται καταγεγραμμένη στην Παλιά Διαθήκη όπου εκεί αναφέρεται το εξής:
Το γαρ αφθαρτον σου πνευμα εστιν εν πασιν 2 διο τους παραπιπτοντας κατ' ολιγον ελεγχεις και εν οις αμαρτανουσιν υπομιμνησκων νουθετεις ινα απαλλαγεντες της κακιας πιστευσωσιν επι σε κυριε
3 και γαρ τους παλαι οικητορας της αγιας σου γης  4 μισησας επι τω εχθιστα πρασσειν εργα φαρμακειων και τελετας ανοσιους
5 τεκνων τε φονας ανελεημονας και σπλαγχνοφαγον ανθρωπινων σαρκων θοιναν και αιματος εκ μεσου μυστας θιασου 6 και αυθεντας γονεις ψυχων αβοηθητων εβουληθης απολεσαι δια χειρων πατερων ημων
Η ομοιομορφία μεταξύ των δύο όντων με έβαλε σέ σκέψη καθώς ουσιαστικά υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση σχετικά με την σχέση τους η οποία όμως δεν εμφανίζεται καθόλου στην αρχαία ελληνική μυθολογία και γραμματεία εν αντιθέσει με την Ινδική μυθολογία όπου εκεί βλέπουμε ότι συμβαίνει το εξής περίεργο φαινόμενο της συστηματικής καταστροφής των  στοιχείων που υπάρχουν  με χαρακτηριστικό παράδειγμα την καταστροφή των γλυπτών του ναού της θεάς Κάλι στο χώρο του Karnataka.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ:
https://m.youtube.com/watch?si=u6FPsEP4slIw9CLE...
Στον συγκεκριμένο αυτό χώρο του ναού της θεάς Κάλι στο Karnataka εμφανίζεται παραδόξως η μορφή της Μέδουσας ( δείτε εικόνα) χωρίς να είναι γνωστό γιατί βρίσκεται εκεί και ποια είναι η σχέση μεταξύ αυτής και της θεάς Κάλι....
Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι με την επιλεκτική καταστροφή συγκεκριμένων αγαλμάτων και σκαλισματων δεν θα μπορέσουμε να μάθουμε ποτέ την αλήθεια για την υπόθεση της Μέδουσας και την σχέση της τόσο με την Θεά Κάλι όσο και τον Θεό Σίβα ο οποίος επίσης εμφανίζεται ως ένας άντρας δαίμονας βαμπίρ στο χώρο του ιερού ναού..
Η Μέδουσα έχει προέλθει από την αρχαία Ινδία στην Ελλάδα ?
Αν δεχτούμε ότι η Μέδουσα ανήκει στις Γοργόνες, δηλαδή ένα συγκεκριμένο είδος όντων που προηγήθηκε των ανθρώπων και έχει κυριολεκτικά εξωγήινης προέλευσης DNA, μίξη φτερωτού ανθρώπου με ερπετό και χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα πόδια αρπακτικού πουλιού, τα δόντια βρυκόλακα και την απαίσια όψη του προσώπου που θυμίζει λιοντάρι ή άνθρωπο λιοντάρι τότε ακολουθώντας την υπάρχουσα μυθολογία και όλα αυτά που αφορούν την ύπαρξη των αρχαίων εκείνων όντων όπως ήταν η Κυμοπόλια το θρυλικό θηλυκό τέρας σύντροφος του Λεβιάθαν, μητέρα όλων των τεράτων και φύλακας του νησιού όπου εκεί είχε φυλακίσει ο ίδιος ο Τιτάνας ( να το τονίσω αυτό γιατί δυστυχώς πολλές ασυναρτησίες γράφονται)  θεός Δίας τους γίγαντες , τότε οδηγούμαστε κατευθείαν στην σημερινή νησο Κεϋλάνη.
Στην τοπική μυθολογία οι μορφές που στην αρχαία ελληνική μυθολογία εμφανίζονται ως Γοργόνες δηλαδή αυτά τα απεχθή τέρατα είναι οι αρχαίοι πρόγονοι των ανθρώπων εκείνων που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι στην πραγματικότητα οι άνθρωποι τεράστιου όγκου και μεγέθους ονομάζονται Τιτάνες, ενώ οι Γίγαντες ήταν ερπετά και πιθανότατα δεινόσαυροι, ενώ οι αρχαίοι Nanga's της Ασίας όχι μόνο ήταν γνωστές μορφές στους ανθρώπους της εποχής εκείνης αλλά συνυπήρχαν για πολλούς αιώνες και ονομάζονται Τυφώνες , μεταξύ των οποίων τα πιο γνωστά ονόματα ήταν ο πρώτος βασιλιάς Κέκροπας, ο Φειδίας και πολλοί άλλοι...
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι η Μέδουσα ανήκει σέ μία κατηγορία όντων που όπως προείπαμε έζησαν και έδρασαν στην περιοχή της τότε Ωγυγίας που είναι σήμερα το κομμάτι της Ινδίας και τών γύρω χώρων.
Στην Κεϋλάνη ως θεά και φύλακας του νησιού εμφανίζεται η Κυμοπόλια η οποία είναι η μυθική Κάμπη κατά μία άλλη εκδοχή του θέματος, ένα τεράστιο ερπετό πιθανότατα φίδι που όπως προείπαμε ζούσε στην θάλασσα και ήταν το θηλυκό του τέρατος που ονομάζεται Λεβιάθαν για τον οποίο στην πραγματικότητα η περιγραφή μιλάει για ένα δράκο με χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός κροκόδειλου.
Παρένθεση εδώ να σημειωθεί ότι η μορφή του θεού Κροκόδειλου είναι μια ακόμα αρχέγονη μορφή του θεού των κατακλυσμιαιων υδάτων και δεν είναι ένα συγκεκριμένο τέρας ή δαίμονας όπως πολλοί άνθρωποι πιστεύουν με αυτά που γράφονται δεν ξέρω γιατί , και με ποιον απώτερο σκοπό....
Η Μέδουσα λοιπόν δεν ήταν Βασίλισσα της Κεϋλάνης και δεν υπάρχει καμία απολύτως άλλη απεικόνιση της οπουδήποτε αλλού εκτός από το χώρο του συγκεκριμένου αυτού ναού της Ινδίας που όπως προείπαμε καταστρέφεται συστηματικά και επιλεκτικά.
Εδώ λοιπόν μπαίνει σφήνα κάτι που άκουσα εγώ προσωπικά με τα ίδια τα αυτιά μου από τον γνωστό μου Joseph Σπύρος Ψωμόπουλος πρίν από πολλά χρόνια.
Γνωστός από τις εμφανίσεις του σέ εκπομπές της Ανίτα Πάνια κάποια εποχή , μυήθηκε στην ελληνική Λυκαονική αδερφότητα για να καταλήξει σήμερα να μην είναι ευρέως γνωστός ως " 2€ η πίπα στην Πλατεία Βικτωρίας" , αυτό φυσικά εννοείται ότι είναι αδιάφορο για την υπόθεση μας εν αντιθέσει με την μεταφυσική πλευρά του πράγματος.
Ο Σπύρος Ψωμόπουλος μπορεί να είναι αποτυχημένος ηθοποιός και όλα τα υπόλοιπα αρνητικά πράγματα που όσοι συχνάζουν στην πλατεία Βικτωρίας και συγκεκριμένα στο πουστρόμπαρο Ντίβα γνωρίζουν, αλλά ευτυχώς είχε το χάρισμα της μνήμης των προηγούμενων υπάρξεων του .
Δηλαδή μπορεί να σού περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια ανακαλώντας την μνήμη του από προηγούμενες ενσαρκώσεις του την καθημερινή ζωή πχ στην Αρχαία Αίγυπτο όπου εκεί έζησε ως Βασίλισσα Τιγια και ήταν η γυναίκα μου εφόσον σε εκείνη την εποχή εγώ προσωπικά ζούσα ως Φαραώ Σέτι Α.
Η Τιγια ήταν από μόνη της ένα μεγάλο μυστήριο.
Ιέρεια και μάγισσα εμπλέκεται σε μια πολύ ενδιαφέρουσα όσο και παράξενη ιστορία που αφορά εξωγήινης προέλευσης ζωή και πειράματα γενετικής βελτίωσης καθώς ουσιαστικά η Ίδια αυτή όχι μόνο δέχθηκε και κυοφόρησε ένα υβρίδιο ανθρώπου με εξωγήινης προέλευσης Dna αλλά δυστυχώς ακολούθησε μια σειρά από ραδιουργίες και εγκλήματα για να μπορέσει να πετύχει να ανεβάσει στο θρόνο της χώρας τον Φαραώ υβρίδιο του οποίου είναι γεγονός πως η μούμια έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί και είναι ένα από τα πολλά αρχαιολογικά μυστήρια για το οποίο υπάρχει σχετικό άρθρο στο διαδίκτυο και παράλληλα υπάρχει και υλικό που αφορά το θέμα εμπλοκής εξωγήινης προέλευσης όντων στην όλη υπόθεση αλλά δεν είναι της παρούσης.
Ο Σπύρος Ψωμόπουλος θυμόταν ότι κάποια στιγμή στην πολύ αρχαία εποχή ολόκληρη η Γη ήταν κάτω από την εξουσία τριών γυναικών που ασχολούνταν με την ναυτιλία και οι πρωτεύουσες των βασιλείων τους ήταν τρία λιμάνια.
Η περιγραφή του για την συγκεκριμένη οντότητα που ήταν αυτός θυμίζει έντονα την μυθική μορφή της Μέδουσας η οποία όμως ουδεμία σχέση έχει με το τέρας που γνωρίζουμε ( τουλάχιστον όσο ζούσε) .
Εν συντομία η δράση της συγκεκριμένης γυναίκας είναι η ίδια αυτή που συναντάμε στην περίπτωση της Λάμιας.
Υποτίθεται ότι ζευγάρωσε και σκότωσε μεγαλύτερο αριθμό αντρών από όσο και οι δύο αυτές οι αδερφές της.
Ο λόγος που έγινε αυτό είναι καθαρά μεταφυσική ιστορία καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια συγκεκριμένη συνταγή, μια μαγική πρακτική μέθοδος αύξησης της πνευματικής δύναμης και της Μαγείας μέσω της χρήσης του σεξ.
Η μάγισσα ζευγαρώνει και σκοτώνει με άντρες προκειμένου να μπορέσει να κλέψει κυριολεκτικά την ζωτική ενέργεια και βιοενέργεια και την ψυχή τους προκειμένου να μπορέσει να πετύχει την υπέρβαση σε βαθμό ισοθεωσης και την αθανασία.
Αυτή η ιστορία εμφανίζεται στην Οδύσσεια του Ομήρου, στην ιστορία του Χρυσού Γαϊδάρου ή μεταμορφώσεις του Λούκιου από την Απουλία και φυσικά εννοείται ότι είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί η Δόνα Σολεδαδ στα βιβλία του συγγραφέα Κάρλος Καστανέντα ο οποίος εμφανίζεται να έχει κυριολεκτικά περάσει πολλά από αυτήν την " Γοησσα "
Η Μέδουσα λοιπόν ήταν μια γυναίκα μάγισσα που χρησιμοποιεί την Κοσμική Βιοδυναμική όπως την ονομάζουν οι Λυκαονες και την αναφέρει ο Γιώργος Μπαλάνος και για αυτό τιμωρείται από την θεά Αθηνά της οποίας εμφανίζεται ως Ιέρεια.
Εδώ λοιπόν υπάρχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που μπορεί να είναι η μοναδική αλήθεια που συνδέει την Μέδουσα με την προϊστορική Ινδία καθώς ουσιαστικά η θεά Αθηνά εκτός από το γεγονός ότι έχει κυριολεκτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν την μυθολογία της θεάς Ντουργκα και το έχω αναφέρει αναλυτικά δημόσια μέσα από προηγούμενη ανάρτηση μου, και το έχω πει ότι ο Κέκροπας στην πραγματικότητα έχει κυριολεκτικά περάσει στην Ελλάδα της εποχής εκείνης μυθολογία και διηγήσεις που συναντάμε μέχρι σήμερα στην Ινδία με επίκεντρο την μορφή της θεάς Ντουργκα ( πλανήτης Αφροδίτη) .
Η συγκεκριμένη γυναίκα που υποτίθεται ότι είναι η θεά Αθηνά του μύθου της Μέδουσας δεν είναι πλανήτης, ούτε καν φιλοσοφικό εφεύρημα καθώς ουσιαστικά πρόκειται για την οντότητα που ονομάζεται Μαάντνι.
Η Μαάντνι ήταν η πρώτη και αρχαιότερη θεότητα στην Ινδία.
Είναι η μητέρα τών ανθρώπων Homo sapiens sapiens και όπως φαίνεται ήταν μια γυναίκα Nanga's δηλαδή γυναίκα ερπετό ή Τυφώνας κατά την αρχαία ελληνική γλώσσα η οποία συνδέεται άμεσα με μια σειρά πειραμάτων γενετικής μηχανικής βελτίωσης από τα οποία όπως προείπαμε μέσω του Κέκροπα θα υπάρξει στην Ελλάδα όλο αυτό το θέμα της μυθολογίας και της ιστορίας της δημιουργίας του ελληνικού ανθρώπου Homo sapiens sapiens Ερεχθέα ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος Βασιλιάς μετά από τα ερπετά.
Εφόσον λοιπόν η Αθηνά είναι η Μαάντνι τότε λογικά η Μέδουσα ήταν υποτελής της , μια βοηθός στο χώρο του εργαστηρίου γενετικής μηχανικής εξού και η αχαλίνωτη σεξουαλικότητα της την οποία όμως κάποια στιγμή αποφασίζει να χρησιμοποιήσει με τον τρόπο που παρουσιάζουν σήμερα οι Λυκαονες και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ασχολούνται με την σκοτεινή μαγεία..
Η γνώση της ύπαρξης και λειτουργίας της ανθρώπινης βιοενέργειας διατρέφεται και η διαστρέβλωση οδηγεί στην εκπόρνευση και τα εγκλήματα κατά συρροή γεγονός που χαρακτηρίζει την σκοτεινή λατρεία του Θεού Ποσειδώνα,
Η θεά Αθηνά Μαάντνι θυμώνει και τιμωρεί την υπάλληλο της, πιθανότατα βιολόγο της εποχής εκείνης στο χώρο του εργαστηρίου γενετικής μηχανικής, ένα από τα πολλά που υπάρχουν εκεί και κακώς σήμερα θεωρούνται ως ναοί υποτίθεται...
Φυσικά εννοείται ότι ακριβώς για αυτό συμβαίνει η συστηματική και μεθοδική καταστροφή συγκεκριμένων αγαλμάτων και σκαλισματων και όλων των αναφορών σε αυτές τις πληροφορίες σχετικά με την αρχαία εκείνη ιατρική επιστήμη που οδηγεί στην δημιουργία του Homo sapiens sapiens...