Τι γίνεται όταν κάποιος εξερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή εικόνες και σε κάποια από αυτές εντοπίζει κάτι που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί; Τι γίνεται όταν αυτή η φωτογραφία προέρχεται από την NASA, στην επιφάνεια του Άρη όπου σε κάποιο σημείο της παρατηρούμε τα χαρακτηριστικά ενός ανδρικού προσώπου; Τι γίνεται όταν αυτό το πρόσωπο μπορεί να είναι ο θεός Πάνας της Ελληνικής Μυθολογίας;

Ο Scott C Waring είναι γνωστός ερευνητής ή «κυνηγός UFO» και μέσα από το blog του έχει αναδείξει πολλές φορές πράγματα, σε φωτογραφίες της NASA, τα οποία δεν ταιριάζουν μέσα στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται, είτε αυτές προέρχονται από την Σελήνη, είτε από άλλα ουράνια σώματα.Αυτή την φορά, μας δείχνει στο ufosightingsdaily.com πως μέσα σε μία φωτογραφία από το Curiosity εντόπισε κάτι πραγματικά απίστευτο! Ένα κομμάτι βράχου το οποίο παραπέμπει στα χαρακτηριστικά του Έλληνα θεού Πάνα.

Ο Πάνας στον Άρη

Η ομοιότητα ανάμεσα στα δύο αντικείμενα -του αντικειμένου στον Άρη και του Πάνα- είναι εκπληκτική!!!Ο Πάνας στον Άρη - Όταν το Είδε «ΕΠΑΘΕ ΖΗΜΙΑ»!!! Όταν ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ το ΒΡΗΚΕ, θα ΠΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ !!!

 

Φυσικά, όπως θα υποστηρίξουν οι σκεπτικιστές, πρόκειται απλά για ένα φαινόμενο παρειδωλίας και τίποτε περισσότερο. Είναι, όμως επίσης εκπληκτικό, το γεγονός ότι στον Άρη έχουν βρεθεί πάρα πολλά αντικείμενα που παραπέμπουν ευθέως τόσο σε θεμέλια, κτίσματα, κίονες, πολλά άλλα, όσο και σε εκείνα που έχουν χαρακτηριστικά προσώπου ή ανθρώπινων φιγούρων, με πιο χαρακτηριστική για την περίπτωσή μας, την Κεφαλή του Απόλλωνα στον πλανήτη Άρη!

Μπορεί όλα αυτά να είναι παρειδωλίες οπότε το ανθρώπινο μάτι «βλέπει» αυτό που «θέλει ο εγκέφαλος να να δει»; Ή μήπως πραγματικά βλέπει αυτό που αντιλαμβάνεται; Στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο, μπορούν να γεννηθούν δεκάδες ή και εκατοντάδες θεωρίες… Τα συμπεράσματα δικά σας.