Όταν ο λαός θα έχει συνειδητοποιήσει το βάθος της προδοσίας των Ιεραρχών θα τους σκοτώνει στους δρόμους, όπως και τους πολιτικούς ψευτοηγέτες. Αμείλικτος θα είναι ο ραγιάς που ξαφνικά θα μετατραπεί σε λέων, αφού θα είναι ορατός ο θάνατος, είτε από τους Μωαμεθανούς, είτε από την πείνα.

 

Είχε πει ο Άγιος Κοσμάς: Από τον τακτικό στρατό λίγα θα πάθετε, από το ρέμπελο (Ισλαμιστές) θα υποφέρετε.

 

Είχε πει η Αγία Σοφία της Κλεισούρας: Η πείνα θα είναι χειρότερη από την Κατοχή.

 

Είχε πει η Λαμπρινή Βέτσιου: Μέσα σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα, από ένα μεγάλο μπαμ, ο Θεός δεν την άφησε να πει τι ακριβώς.

 

Το βιολογικό όπλο Κορονοϊός δεν έπεσε για να μειωθεί η ανθρωπότητα, αλλά για να διαλυθεί η παγκόσμια οικονομία, με πρωταρχικό σκοπό να ξεκινήσει ο Γ΄παγκόσμιος πόλεμος και με τον πόλεμο, ΝΑΙ, να μειωθεί ο πληθυσμός της γης, για να είναι ελεγχόμενος από μία παγκόσμια Ελίτ προς εκδούλευσή της.

 

Προσέξτε!! Θέλουν να εγκλωβίσουν τον κόσμο στις μεγάλες πόλεις, ειδικά στην Αθήνα, για να δώσουν το επόμενο χτύπημα, που είναι ξεσήκωμα των Ισλαμιστών και εισβολή αντιπερισπασμό σε ένα νησί, πολύ πιθανόν την Ν.Κρήτη από τους Τούρκους.

 

Μας ετοιμάζουν θυσία, στον Αλλάχ-Σατανά, γιατί φοβούνται την εξέγερση και την αφύπνιση του Έλληνα πολεμιστή! Γι΄αυτό πρέπει να αποδυναμωθούμε με τον εγκλεισμό στα σπίτια. Να πέσει το ηθικό μας που είχε αρχίσει να ανυψώνετε από την αντίσταση σε νησιά και Έβρο.

 

Η Ελλάδα δεν θα ανακάμψει, οι αποφάσεις έχουν παρθεί, συνεργία και Ελλήνων πολιτικών και Ιεραρχών. Τα στρατιωτικά

 

μέτρα είναι μία προετοιμασία αλλά και μια ευγενική σκλαβιά, ειδέ και τους βγει, μιας παγκόσμιας χούντας με αρχηγό έναν Αντίχριστο!

 

Φοβήθηκαν μήπως μεταδοθεί ο Ιός από το Σώμα και το Αίμα του Χριστού!! Από Αυτόν που γιάτρευε και γιατρεύει κάθε ασθένεια. Και που είναι η πίστη των παπάδων (εκ του πάπα), γιατί αν ήταν Ιερείς του Υψίστου θα έκαναν ανυπακοή στον Σατανά που έδωσε την εντολή στις μαριονέτες του να κλείσουν τους ναούς.

 

Όταν φοβάσαι, εκπέμπεις αρνητική ενέργεια που ελκύει τον σατανο-ιό. Και όταν δεν φοβάσαι, δηλαδή έχεις πίστη εκπέμπεις Θεϊκή ακτινοβολία που διαλύει κάθε μικρόβιο.

 

Εδώ τώρα όλοι δίνουμε εξετάσεις, να φανούν ποιοι είναι του Θεού, για να έχει να πει ο Χριστός στον Τρισκατάρατο, να δεν μπόρεσες να τους πάρεις όλους.

 

Όσοι ιερείς δεν ανοίξουν τις πίσω πόρτες για τον κόσμο που θέλει να Εκκλησιαστεί και να κοινωνήσει, έχουν αρνηθεί τον Χριστό. Ξεκάθαρα, εξετάστηκαν και απέτυχαν!!

 

Παραβαίνουν εντολή του Χριστού που είπε: Τον ερχόμενον προς με, ου μη εκβάλω έξω.

 

Φοβούνται τα καημένα τα ανθρωπάκια το πρόστιμο, και την φυλάκιση και δεν φοβούνται τον Χριστό που είπε: Όποιος θέλει να σώσει τη ζωή πρέπει να την χάσει για μένα.

 

Ω! τι μεγάλη ευτυχία να σε βάλουν στην φυλακή για τον Χριστό, γιατί αρνήθηκες να κάνεις υπακοή στους Σατανιασμένους ανθρώπους που δίνουν αυτές τις εντολές.

 

Η υπακοή στην Ιεραρχία (Κρόνιο Ιερατείο του Νέου), και στην κυβέρνηση αποβαίνει στον διάβολο.

 

Θα κάνουν τον κόσμο να αποζητάει το εμβόλιο, το οποίο θα είναι εφάμιλλο ίσως και χειρότερο με την κάρτα του πολίτη. Προσέξτε, δεν πρέπει να το κάνετε, ακόμα και εάν σας αναγκάσουν. Καλύτερα να φύγετε στα βουνά.

 

Το εμβόλιο, θα έχει νανοτεχνολογία διάβρωσης του D.N.A και υδράργυρο το οποίο θα προκαλεί καρκίνο μετά λίγα χρόνια. Τρέμουν το Ελληνικό D.N.A. γιατί έχει Θεϊκή καταγωγή, γι΄αυτό δεν αφομοιώνεται από την συνεύρεση με τα άλλα, στην σαρκική μείξη, αλλά εξουδετερώνει τα άλλα D.N.A όλων των φυλών. Έχει αποδειχθεί και επιστημονικά τα τελευταία χρόνια ότι το δικό μας αίμα έχει ένα χρωματόσωμα παραπάνω, από αυτό των άλλων φυλών.

 

-Η συνάθροιση των πιστών για κοινή προσευχή και Θεία μετάληψη είναι από το ισχυρότερα όπλα που δεν αφήνει το έργο του Αντίχριστου και του πατέρα του, να προχωρήσει.

 

Σας δίνω τα αντίδοτα έναντι των απαγορευμένων καθηκόντων μας ως Χριστιανοί.

 

Όσοι πιστοί και επομένως τολμηροί και άφοβοι, να βρίσκεται τους Ιερείς που θα σας δέχονται στις ακολουθίες και να εκκλησιάζεστε. Έχει τεράστια σημασία έστω και λίγοι πραγματικά πιστοί να ενώνουν τις προσευχές τους σε κοινό χώρο και χρόνο, με Θεία Μετάληψη.

 

Όσοι δεν μπορείτε να μετακινηθείτε μέχρι εκεί, (ένας από τους λόγους που επιβάλουν καθολική διακοπή της συγκοινωνίας), να κάνετε τους χαιρετισμούς της Παναγίας στις 7-8 το βράδυ στην οικία σας και οποιαδήποτε προσευχή την Κυριακή το πρωί, στην καθιερωμένη ώρα.

 

Να αυξήσετε τις προσευχές σας και τις νηστείες σας ως εξιλέωση στο Θεό να μας λυπηθεί, γιατί είμαστε άξιοι της επιλογής μας, της συσσώρευσης δηλαδή τόσο πολύ σατανικής

 

ενέργειας στην Ελλάδα, επειδή διώξαμε τον Χριστό από την ζωή μας.

 

Σας βάζω σε σκέψεις ενός σεναρίου που είναι σίγουρο ότι κάπως έτσι θα εξελιχθεί. Εσείς θα κρίνετε και θα αποφασίσετε τι θα κάνετε εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

 

Το επόμενο μεγάλο χτύπημα-βήμα θα είναι το κλείσιμο των τραπεζών, το οποίο θα είναι και το εναρκτήριο λάκτισμα για τον ξεσηκωμό των Μωαμεθανών. Δεν θα έχουν χρήματα πλέον να αγοράζουν τρόφιμα, μα σε λίγες μέρες θα έχουν εξαντληθεί και τα τρόφιμα. Έλληνες και ξένοι θα πεινάσουν στις μεγάλες πόλεις.

 

Το χρήμα θα χάσει την αξία του, μετά την έλλειψη τροφίμων, θα είναι ένα απλό χαρτί, γι΄αυτό αξιοποιήστε τα τώρα σε κάθε είδος ανάγκης, π.χ. τρόφιμα, πόσιμο νερό, καύσιμα, σκηνές, ξυλόσομπες γιατί κάποια στιγμή θα έχουμε και διακοπή ρεύματος, και ότι πολεμοφόδιο μπορεί ο καθείς, αφού θα έρθουμε σε σύγκρουση με τους μισθοφόρους του Ισλάμ.

 

Ο στρατός και η αστυνομία θα αναλάβει δράση κάθαρσης, αλλά μέχρι να πάρουν μπροστά, πολλοί θα έχουν φύγει από την ζωή.

 

Πολύ πιθανόν να κλείσουν τις διόδους στην Κόρινθο και στην Μαλακάσα, οι λαθρό, αφού τους έχουν τοποθετήσει επίτηδες εκεί γι΄αυτό τον σκοπό. Οι λίγοι Έλληνες που θα κυκλοφορούν στους δρόμους με τα αυτοκίνητα τους θα είναι εύκολη λεία.

 

Συνάμα θα έχουμε και εισβολή των Τούρκων, επ΄ ευκαιρία της όλης αστάθειας που θα βιώνει η χώρα.

 

Αυτό το κλείσιμο στα σπίτια μας, είναι πολύ ύπουλη ενέργεια των Σιωνιστών σε όλα τα κράτη, από πίσω αυτοί δουλεύουν για τον μισάνθρωπο σκοπό τους. Όπως η αποβίβαση 40 χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών με εκατοντάδες άρματα μάχης για τον πόλεμο που ετοιμάζουν με τους Ρώσους.

 

Επίσης με αυτό το φιάσκο της Πανδημίας, νέκρωσαν κάθε αντίσταση του λαού, οπότε ανενόχλητοι πλέον συσσωρεύουν και σπιτώνουν νέους εισβολείς, χωρίς κανείς να μπορεί να το αντιληφθεί.

 

Η μεγάλη φωτιά στον κόσμο θα ανάψει με την εισβολή των Τούρκων στην Ελλάδα και τον διαμελισμό της Τουρκίας από τους Ρώσους.

 

Ένας μεγάλος σεισμός υπάρχει μετέωρος και αστάθμητος στην ένταση και στον χρόνο, ευχόμαστε να μην επιτρέψει ο Θεός ταυτόχρονα όλα μαζί. Το ηφαίστειο της Σαντορίνης έχει ενεργοποιηθεί.

 

Ακόμα και όταν η Ελλάδα ανακάμψει από τον Ιό, δεν θα έχουν ανακάμψει πολλές άλλες χώρες γύρω μας, επομένως τα σύνορα θα είναι κλειστά για μεγάλο διάστημα και έτσι θα μας βρουν τα γεγονότα. Οπότε μην περιμένετε ανάκαμψη Οικονομική.

 

Μακάρι να πέσω έξω, αλλά πως θα επανέλθουμε πλέον χωρίς αλλαγή στάση ζωής, δηλαδή μετάνοια.

 

Και να σας πω την αλήθεια που είναι και επιθυμία πολλών γνωστικών χριστιανών. Καλύτερα τώρα να τελειώνουμε με αυτό το κακό! Γιατί το κακό που επώαζε ήταν κατά πολύ χειρότερο απ΄αυτό που φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αυτός ο εγκλεισμός και η νέκρωση είναι μεγάλη ευλογία, γιατί ελαχιστοποιείται η αμαρτία, και αυτός είναι ο στόχος του Θεού.

 

Τώρα οι Έλληνες δεν μπορούν εύκολα να μοιχεύσουν, να σκοτώσουν τα παιδιά τους (εκτρώσεις), να βρίσουν το Θεό στα γήπεδα, να παίξουν τζόγο, να ξενυχτάνε, να αγοράζουν ναρκωτικά, να ξεβρακώνονται στις παραλίες, μαζεύτηκαν και οι γυναίκες στο σπίτι και τόσα άλλα. Με λίγα λόγια καταργείται το κακό! Ο καθένας τα αξιολογεί ανάλογα με την πνευματική γνώση που έχει, εγώ όμως χαίρομαι γιατί άρχισε η κάθαρσης!

 

Τυχεροί αυτοί που έχουν δάνεια, τα γλυτώνουν όλα αφού η οικονομία και το κράτος θα διαλυθεί, οπότε θα εκπληρωθεί και η προφητεία του Αγίου Κοσμά: Θα σας βάλουν δυσβάστακτους φόρους αλλά δεν θα προλάβουν.

 

Μην ξεχνάτε και τους Αλβανούς, θα κάνουν μερική εισβολή κοντά στα σύνορά μας.

 

Θα έρθουν όλα μαζί, με σφοδρότητα για να μετανοήσουμε! Και αν ήδη άρχισαν κάποιοι να μετανοούν, η ένταση των γεγονότων θα μειωθεί.

 

Χρόνια τα λέω, τώρα βγαίνουμε αληθινοί, αλλά αυτοί είμασταν πάντοτε.

 

Τα μέτρα καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ξεκινάνε αύριο στις 6 το πρωί και τελειώνουν στις 6 Απριλίου στις 6 το πρωί. Δηλαδή τρία 6άρια, τυχαίο!!

 

Μετανοείτε-μετανοείτε!

 

ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ