Πρώτα απ’ όλα ο Θεός να βοηθάει όσους έχουν πληγεί αλλά και να τους δίνει ΜΕΤΑΝΟΙΑ να επιστρέψουν σε Αυτόν Από Καρδιάς για να μη γίνονται τέτοια κακά όπως οι πυρκαγιές.

ΠΩΣ όμως να φτάσουμε σε αυτό το σημείο της ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ θέλησης για αλλαγή όταν ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ είναι διαμορφωμένος με βάση την Υποκρισία ΔΥΟ Αιώνες Τώρα, Συστηματικά Και με το Νόμο;;; (Με ΚΛΙΚ ΕΔΩ θα αντιληφθείτε έναν Βασικό και Ριζικό λόγο που το λέμε αυτό). Πως να φτάσουμε σε αυτό το σημείο όταν ο Νεοέλληνας είναι ΣΕ ΒΑΘΟΣ Αυτοκαταστοφικός γιατί ΔΕΝ ενδιαφέρεται για την Αλήθεια αλλά για το διαιωνισμό της υποκρισίας που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι τον βολεύει αλλά κατά βάθος τον Σακατεύει;;;

Και Πάλι Καίγονται τα δάση της Ελλάδας και τώρα που το κακό είναι και στην Αττική και είναι έντονο βγαίνουν και μιλάνε (ακόμη μία φορά) πολλοί για ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ έτσι ΑΟΡΙΣΤΑ ενώ ΞΕΡΟΥΝ ποιος υποκινεί όλη αυτή τη βαρβαρότητα , ξέρουν με ΠΟΙΟΥ τις εντολές καίγεται η Ελλάδα όπως είχε καεί πριν χρόνια για να πέσει και τότε (όπως ίσως σχεδιάζεται και τώρα;;;) μια ακόμη ελεγχόμενη και εκβιαζόμενη κυβέρνηση, όπως η σημερινή από τους ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ.

Βγαίνουν και μιλάνε για Εμπρησμούς για να ρίξουν ΣΤΑΧΤΗ στα μάτια αυτών που ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ , με βάση τις διαμορφωμένες τους νοοτροπίες, να τους ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑΧΤΗ στα μάτια , δηλαδή των ΑΠΛΩΝ καθημερινών Νεοελλήνων με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις…Μιλάνε για Εμπρησμούς ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ ΤΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΙ ΑΥΤΗΣ. Δεν λένε ποτέ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1848 (Από τις Αρχές του ΝεοΕλληνικού Κρατιδίου μας).

Συγκεκριμένα ο *Κοσμάς Φλαμιάτος, Ορθόδοξος Δάσκαλος, Βαθύς Γνώστης Προσώπων και Καταστάσεων, ήδη από τον 19ο αιώνα, σχετικά με το ΠΩΣ λειτουργεί το Βάρβαρο Σιωνιστικό /Μασονικό Διεθνές Σύστημα, που ΕΞΟΥΣΙΑΖΕ από τότε την Ελλάδα με ΣΤΗΜΕΝΑ πιόνια και ΣΤΗΜΕΝΕΣ Νοοτροπίες παρεχόμενες στον Ελληνικό Λαό (όπως και σε άλλους Λαούς) από τότε λοιπόν, Μας ενημερώνει γράφοντας στο Βιβλίο του **«Άπαντα» ήτοι «Φωνή Ορθόδοξος και Σπουδαία» σελ. 69: «Δι’ άλλους ολεθρίους σκοπούς» (…)  «(Η Αγγλική / Μασονική / Σιωνιστική Επιβουλή) έχει και μισθοδοτεί, δασονόμους και δασοφύλακας εις το Βασίλειον της Ελλάδος, και ενεργούσι κατά καιρούς και τόπους, εάν ώσιν, αλλόφυλοι, κατά τας δοθείσας αυτοίς μυστικάς εντολάς, δολίως πως και εμμέσως δι’ άλλων, την πυρκαϊαν και την φθορά εις τα δάση. Σιωπώ μυρία άλλα, σπουδαιότερα και φρικωδέστερα τούτων, διότι αυτά αρκούσιν εις μικράν νύξιν, προς έρευναν και γνώσιν των άλλων. Τοιάυτας και άλλας πολλάς ραδιουργίας, μετέρχεται συστηματικώς η εκ της Αγγλίας επιβουλή, ως προς την διάδοσιν της τρυφής, της πολυτέλειας και της διαφθοράς.»

Ο Κ. Φλαμιάτος Μας λέει Ξεκάθαρα ότι οι ελέγχοντες ΔΟΛΙΩΣ και ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΑ και ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ τα Πιόνια ΒΑΖΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ. Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ 100% ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Δυστυχώς πρέπει να πούμε και να παραδεχτούμε ότι εκτός από τα Δάση ΑΥΤΟΙ οι παγκόσμιοι Εξουσιαστές έχουν ΚΑΨΕΙ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Δεκαετίες τωρα. Τέτοιου είδους γεγονότα είναι απλά Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ, είναι Ευδιάκριτα από τον καθένα ενώ θα έπρεπε να εστιάζουμε σαν άνθρωποι και Έλληνες και Ορθόδοξοι και στο ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ της  Κατάστασης από το οποίο προκύπτουν και τα Μεγάλα Δυσάρεστα Γεγονότα (Ολέθρους όπως τα χαρακτηρίζει ο Φλαμιάτος) αλλά και τα ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ, τα ΠΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τα οποία είναι ΣΑΠΙΑ και ας φαίνονται καλά (Οι καθώς πρέπει να ακούνε πρώτα) . Και είναι ΣΑΠΙΑ γιατί σύμφωνα με τον Κ. Φλαμιάτο έχουν διαμορφωθεί να είναι είναι έτσι και να δημιουργήσουν έναν αντίστοιχο Λαό επειδή ΕΤΣΙ Σχεδιάστηκαν από τους ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ που πάντα είναι έτοιμοι να προσφέρουν ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΕΣ Λύσεις που όμως είναι ΠΑΓΙΔΕΣ καλυμμένες με ΤΥΡΑΚΙ,  δοσμένες από τις πολλές (σχεδόν όλες) τις πλευρές που ελέγχουν πολιτικά – θρησκευτικά – δημοσιογραφικά – εκπαιδευτικά – κοινωνικά.

Λοιπόν όταν ένας Λαός είναι ΤΕΤΟΙΟΣ, ΤΟΤΕ αυτός ο Λαός είναι όντως ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ , ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ.Γιατί ως θύμα αρχικά διαμορφώθηκε και διαμορφώνεται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ να είναι τέτοιος, και ως Θήτης από εκεί και πέρα ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ Κάθε Αλήθεια και Όσους προσπαθούν απλά να βαδίζουν σε δρόμο Αλήθειας . Και είναι και οι άλλοι Λαοί ΤΕΤΟΙΟΙ και Χειρότεροι και έχουν και ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ Δημαγωγούς Πολιτικούς και Δημοσιογράφους και Θρησκευτικούς Παράγοντες να τους λένε ΕΙΤΕ ότι είναι καλοί και όλα εντάξει ,  ΕΙΤΕ ότι όντως είναι σε  κακή κατάσταση ΑΛΛΑ οι ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ να τους παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση σε κάθε δρόμο ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ , ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ.

Κλείνοντας , η ευχή μας είναι η εξής: Ας είναι Τέτοια κείμενα όπως αυτό εδώ μικρά και ελάχιστα λιθαράκια ώστε  ο ΛΑΟΣ να ταρακουνηθει ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙ να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Και ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ.

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. ΚΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

*Γεννημένος στην Κεφαλλονιά ο Φλαμιάτος (1786-1852) ήταν άνθρωπος χαρισματικός, μάρτυρας της Ορθοδόξου παραδόσεως με άριστη εκκλησιαστική παιδεία, γνωστός ως «ασκητής» και ησυχαστής στη γραμμή των Αγιορειτών Κολυβάδων και του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Είχε ουσιαστικά την ευτυχία συνειδητά να αποστασιοποιείται από τα κέντρα εξουσίας και τους ισχυρούς και με αυτόν τον τρόπο αφενός να μην τον δελεάζουν τιμητικές διακρίσεις όπως η καθηγητική έδρα στην Ιόνιο Ακαδημία, που του προτάθηκε και την απέρριψε , και αφετέρου να μπορεί να ελέγχει τα κακώς κείμενα των κινούντων τα νήματα σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, πάντα με κριτήριο την παράδοση του Γένους. Τα παραπάνω όπως αντιλαμβανόμαστε συνθέτουν έναν άνθρωπο που συνδυάζει την Ορθόδοξη Χριστιανική πνευματικότητα , με το φωτισμό που αυτή δίνει ενώ είναι ταυτόχρονα «οξυδερκής εκτιμητής του πολιτικοκοινωνικού κλίματος της εποχής του, με ικανότητα αντικειμενικής εκτιμήσεως της πολιτικής καταστάσεως, αλλά και καθαρά προφητική διαίσθηση. (Με Βαση το Βιβλίο «Ελληνισμός Μετέωρος» (π. Γεωργίου Δ. Μεταλληνού , Ομοτίμου Καθηγητού Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών) σελ. 131, 132, 133, 134, 135)

** Το Βιβλίο Του Κ.Φλαμιάτου «Άπαντα» ήτοι «Φωνή Ορθόδοξος και Σπουδαία» όπου στη σελ. 69 γράφονται οι εν λόγω πληροφορίες μπορείτε να το βρείτε και να το διαβάσετε στην παρακάτω διεύθυνση:  https://xristianorthodoxipisti.blogspot.com/2015/07/blog-post_14.html